Duurzaam

Goed voorbereid op de toekomst

De woningen zijn energiezuinig, met een EPC van 0,0. Dat betekent dat de woningen bijna net zo veel energie opwekken als er nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren, verlichten en warm water. Goed voor het milieu en uw comfort en lagere energiekosten.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De woningen zijn niet voorzien van een gasaansluiting. Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen warmtepomp en voldoende zonnepanelen.

De woningen kunnen zichzelf voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water. Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet u van een zeer aangenaam wooncomfort. 

In het ontwerp is rekening gehouden met
• Opwekken van elektriciteit door middel van PV-panelen op het dak
• Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte door middel van een energiezuinige warmtepomp
• Koeling in warme maanden door gebruik van koude uit de bodem door middel van een energiezuinige warmtepomp
• Comfortabele en stabiele binnentemperatuur
• Toepassen van vloerverwarming in gehele woning
• Triple beglazing
• Optimale spouwisolatie

Extra hypotheekruimte van € 15.000,-

De woningen in het Nieuwe Vroeger fase 3 zijn energiezuinig en hebben een EPC van 0. Dat betekent dat de woningen bijna net zo veel energie opwekken als er nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren, verlichten en warm water. Goed voor het milieu en uw comfort en lagere energiekosten.

Koopt u een woning met een EPC van 0, dan kunt u bij aankoop 15.000 euro extra hypotheekruimte krijgen. 

Wilt u meer informatie, kijk dan even op de website van Bewust Nieuwbouw of maak een afspraak met één van de hypotheekadviseurs van 't Financieel Spectrum.

Menu